Last minute vakantie boeken? Deze tips mag je niet missen!

1882
safari vakantie park

Heb jij nog geen vakantie geboekt maar wil je nog wel op vakantie of een weekendje weg? Dan zijn dit de beste tips!

Last minute vakantie boeken? Doe het snel!

Er zijn zoveel reisaanbieders dat ik vaak door de bomen het bos niet meer kan zien. Ieder jaar zoek ik uren naar de goedkoopste/beste reisaanbieder, om toch uiteindelijk weer bij dezelfde uit te komen waar ik voorgaande jaren ook heb geboekt: D-reizen! Het lijkt ook wel alsof iedere keer dat ik een nieuwe site bezoek dat de prijzen omhoog gaan.

Als je last minute wilt boeken, blijkt vaak dat de leukste en/of beste al weg zijn, of dat er niets meer beschikbaar is in de periode dat je wilt. Mijn ervaring is, als je iets leuks vindt, denk er niet te lang over na, maar boek gewoon snel en laat het niet uit je handen slippen! Zo had ik een superleuk appartementje gevonden op Ibiza, ik wilde het graag nog even overleggen met mijn vriend die ’s avonds pas thuis kwam. Ik had het opgeslagen in mijn favorieten, en wat denk je, ’s avonds was de periode en het appartement niet meer beschikbaar! Ik baalde en uiteindelijk zijn we in een veel minder leuk appartement terecht gekomen voor veel meer geld! Met last minute geld altijd de regel, handel snel, denk later!

Dit zijn de beste last minute aanbieders op een rij voor gezinnen, ze regelen alles voor je, en zelf hoef je niet het hele internet af te speuren om een reis zelf in elkaar te zetten.

  • D-reizen: Ze hebben bestemmingen binnen en buiten Europa en op dit moment tot meer dan € 500,- korting per persoon tijdens de last minute-deals van D-reizen. De fijnste zonvakanties door heel Europa en zelfs Curacao! Tevens vind ik hun service zo goed! Altijd telefonisch bereikbaar en ze denken altijd met je mee.vakantie zakynthos shop wreck bay
  • Voordeeluitjes.nl: Wil je geen zonvakantie naar Zakynthos of Curacao maar een goede hoteldeal, dan kun je terecht bij Voordeeluitjes. Hier hebben ze de beste last minute hoteldeals. Veilig reserveren, betalen bij aankomst in vrijwel alle hotels, optimale prijs en kwaliteit. Hotels en vakantieparken, in binnen en buitenland!
  • Safari Resort BeekseBergen: Dit is mijn tip voor alle moeders en gezinnen! Je hebt nu naast Safari park Beekse Bergen nu ook een Resort ernaast. Er zijn verschillende verblijven mogelijk, in een bungalow, een lodge of leuke luxe safari tent! In Safari Resort Beekse Bergen is nu een zomers voordeel. Dit is echt een must do voor deze zomer als je kleine kinderen hebt!

vakantie safari park

  • VakantiePark Dierenbos: Profiteer nu van de scherpste lastminute kortingen op een gethematiseerde Bungalow, Villa, Chalet, Boomhut, Studio, knusse vakantietent of avontuurlijke kampeerplaats.
  • Stip reizen: Een spontane stedentrip, een cruise of een zonvakantie. Bij Stip reizen hebben ze het allemaal. Ze hebben hier de beste last minute deals!
  • Floow Travel: Binnen twee weken lekker op vakantie gaan? Ze hebben scherp aanbod van reizen naar o.a. Frankrijk, Griekenland, Italië en Spanje.

vakantie zwembad luxe

  • VakantieDiscounter: Last minute vakantie-deals met een vertrek binnen 6 weken. Ga voordelig op vakantie vanaf € 207,-.

Curacao vakantie