De leukste 1 april grappen om uit te halen met je kind

10206

Het is weer zover: 1 april kikker in je bil! Dit wordt de hele dag oppassen geblazen! Mijn zoontje is een grote lolbroek en houdt mij voor de gek door te verstoppen achter de deur of mijn sleutels te verstoppen. Voor hem heb ik ook een aantal grapjes in petto. Ik vind het heerlijk om hem voor de gek te houden en hem te horen schaterlachen. Mijn zoontje is net 4 geworden en hij begint te snappen wat 1 april inhoudt. De hele dag hoor ik nu al: ‘1 april, dikke bil’, ‘1 april kikker in je bil’ en alle woord combinaties die in zijn koppie opkomen. Ik heb de volgende grapjes bedacht om hem voor de gek te houden. Graag hoor ik van andere moeders hoe zij hun kindjes in de maling nemen.

12 leuke 1 april grappen om met je kinderen uit te halen

 1. Niets is zo leuk als nepspinnen en nepslangen. Het is natuurlijk altijd lachen, gieren brullen om deze in zijn schoentje te verstoppen of zijn lunchbox. Combinaties zoals een nepmuis in een cornflakepak of een nepworm uit een appel doen het ook goed.1-april grap
 2. Bij de fopwinkel heb ik een geweldig item gekocht: een nepdrol! Deze wordt natuurlijk op de WB bril geplaatst.
 3. De iPad is toch wel een speeltje waarmee hij goed overweg kan en waarmee hij graag speelt. Heel flauw maar ik heb een print screen gemaakt van de ipad (home en bovenste button tegelijk indrukken). Daarna stop ik alle appjes in een mapje en stel de foto in als achtergrond. Nu kan hij tikken en klikken wat hij wil maar de iPad doet niks meer!
 4. Het knopje van de afstandsbediening afplakken zodat deze het net meer doet. Het leukste is om hier een gekke sticker op te plakken zodat als hij erachter komt nog harder moet lachen.
 5. Overal oogjes op plakken! Gegarandeerd lachen!1-april grap
 6. Een foto van een aap uitprinten en deze op de spiegel plakken.
 7. Spinnetjes tekenen op het WC papier. 1-april grap
 8. Zijn speelgoed op de gekste plekken verstoppen, zijn dino in de koelkast en zijn auto in zijn schoen. Het leukste is dat hij dit zelf ontdekt voordat hij zijn Dino mist, daarom vraag ik hem even wat melk uit de koelkast te pakken.
 9. Zijn beker met melk vol schenken maar eerst op de bodem een spin tekenen
 10. Hem ‘limo’ aanbieden en als hij probeert te drinken lukt dat niet: lang leve gello! 1-april grap
 11. Wij hebben ook Albert Heijn moestuintjes in de vensterbank. Als ik vraag om deze even water te geven blijkt dat er allemaal wormen in zijn moestuintjes zitten! Snoepwormen natuurlijk 😉 1-april grap
 12. Het leukste is natuurlijk een snor tekenen op je gezicht ’s ochtends en dan net doen alsof er niets aan de hand is!

Graag horen wij hoe jullie je kindjes aan het lachen krijgen!

MamaMust have van de maand: de Bandits en Angel Loopfiets! Verkrijgbaar in diverse kleuren! Verstelbaar in vier formaten, van 2 t/m 4 jaar!