Dit zijn de leukste moederdag cadeautjes!

9508
moederdag 13 mei 2018

Als moeder kijk je natuurlijk al het hele jaar uit naar deze ene hele bijzondere dag, de dag dat jij als moeder in de watten wordt gelegd. Ontbijt op bed, overspoeld worden met de meest mooie zelf gemaakte cadeautjes en natuurlijk heel veel dikke knuffels en kusjes van jouw lievelingetjes.

Moederdag in het echt

Natuurlijk in het echte leven loopt het vaak anders, maar toch hebben we hier wat inspiratie voor leuke Moederdag cadeautjes en knutsels op een rij gezet! Wellicht goed om aan je man en kinderen te laten lezen, hint hint hint…


moederdag knutsel

Zelf knutselen, daar houden moeders van! En het liefst iets wat je aan de muur kunt hangen. Met deze knutsel vind ik het leuk dat je kunt zien hoe groot hun handjes op dat moment waren. Op de bloempot kun je een lief en persoonlijk tekstje schrijven!


Moederdag 2018

Voor de iets oudere kindjes en de wat creatievere papa’s die willen helpen, in crafts winkeltjes kun je speciale glazuur verf kopen om bordjes mee te verven. Dan kunnen de bordjes gewoon afgewassen worden en blijft de mooie en persoonlijke tekening erop zitten! Hoe leuk is dat om een persoonlijk cadeau te hebben wat je iedere dag kunt gebruiken?


Moederdagcadeay tas

Een tas is eigenlijk net zo leuk als bordjes, en mama moet deze natuurlijk iedere dag gebruiken met boodschappen halen! Ik ben zelfs een keertje met mijn macaroni ketting om mijn zoontje van school gaan halen omdat hij vond dat ik hem moest dragen… Hij was trots als een pauw dat ik hem om had!


MOEDERDAG 2018 KNUTSEL

Deze glazen potjes zijn heel leuk te gebruiken als je er waxine lichtjes in doet. Een knutsel die jaren later nog steeds in de vensterbank staat te shinen.


MOEDERDAG GEPERSONALISEERDE MOK

Ben je niet zo creatief met verf en lijm maar wil je toch iets persoonlijks geven? Dan is een foto op een beker wellicht een leuk idee? Ik drink nog steeds dagelijks thee uit de mijne en moet dan nog steeds met een warm gevoel terugdenken aan mijn zoontje die hem vol trots overhandigd aan mij.


Genoeg mokken in de kast maar vindt je een foto cadeau wel een leuk idee? Dan is een gepersonaliseerd telefoonhoesje wellicht een idee?


Deze is zelf ook makkelijk te maken, en toch erg lief en persoonlijk. Maak een mooie foto van je kind waarin het lijkt alsof hij een foto vast heeft, laat deze afdrukken en steek er een mooie bloem doorheen.


moederdag openklapkaart

Alle cadeautjes gepersonaliseerd met foto doen het goed. Wat vinden jullie van deze zelfgemaakte openklapkaart met tekstslinger? Hoe lief en creatief is dat!


moederdag cadeau

De meeste mama’s zijn gek op thee, een leuk idee is om gepersonaliseerde thee zakjes te maken. Iedere keer als mama thee drinkt moet ze dan aan jou denken!


madeliefste moederdag schilderij

Ma-de-liefste, het spreekt voor zich denk ik


moederdag schort

Hiermee willen we geen stereotype uitbeelden dat de vrouw een schort nodig heeft en altijd in de keuken staat, we gaan deze ook voor vaderdag plaatsen!


moederdag knutsel 2018

Hartjes voor mijn lieve mama! Hoe schattig is het om dit van je kindje te krijgen?

Meer cadeautjes Inspiratie nodig voor moederdag?? Klik hier of Hier!

Meer leuke MamaWeetjes? Je kunt ons ook volgens op Pinterest of like ons op Facebook!