School traktatie maken: de 25 leukste ideeën

48974

Heb jij ideeën voor een leuke school traktatie? Of heb je wellicht wat inspiratie nodig? Hierbij de 25 leukste ideeën voor het maken van een school traktatie!

Traktatie maken: 25 leuke ideeën


Traktatie 1: Angry birds mini babybel kaasje. Een gezonde snack en eenvoudig te maken!Traktatie 1: Angry birds mini babybel kaasje. Een gezonde snack en eenvoudig te maken!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 2: Een Ninja Turtle appel, gezond en stoer!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 3: Een patatje met, maar dan een cakeje met slagroom en jam, heerlijk smullen!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 4: een lego brownie, hoe vrolijk ziet dit eruit?


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 5: Alles kun je uiteindelijk versieren tot een angry bird, zo ook deze lekkere stroopwafel


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 6: voor de piet piraat liefhebbers kun je een eierkoek versieren tot een vrolijke piraat


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!
Traktatie 7: speciaal voor de meisjes, een liga en lange vinger versierd met een schattig roze bloemetje. Hier wordt ieder meisje toch blij van?


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 8: mijn favoriete, koekiemonsterrrrr! Met een chocolate cookie in zijn mond, de lekkerste muffin die er is!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 9: Een lief schaapje, ideaal voor trakteren op de creche of peuterschool. Je kunt een yoghurt rijstwafel nemen of de rijstwafel besmeren met smeerkaas.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 10: Nog een Angry Bird voor de liefhebbers.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 11: Een gezonde en vrolijke traktatie, het fruitijsje! Lekker in de zomer.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 12: Een finding nemo manderijn, mijn zoontje is gek op Nemo en ik weet zeker dat hij zo blij zal zijn met een gezonde Nemo manderijn


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 13: voor de jongeren kindjes is Dikke Dik geweldig. Je kunt ook echt alles tussen Dikke Dik plakken, een doosje rozijntjes, een doosje smarties of een zakje chips.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 14: Een variant op het vorige schaap, deze is toch ook wel erg lief!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 15: een popcorn bak van Cars, hier maak je ieder jongetje blij mee!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 16: Een variant op de vorige, een Cars popcorn bak. Neem jouw zoontjes favourite figuur en stop deze vol met popcorn!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 18: nog een cookiemonster maar dan met ontbijtkoek en van papier.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 19: deze vind ik toch wel erg leuk. een wijze uil gevuld met popcorn


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 20: Nog een koekiemonster! Maar dan met eens troopwafel. je kunt natuurlijk ieder koekje nemen die je lekker vindt.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 21: Nog een paar uiltjes gemaakt van een closetrol en beplakt met vrolijke kleuren veren en vleugels. deze closetrol kun je vullen met lekkers.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 22: Een stoere piraten traktatie, in het zakje zit de schat, gouden chocolade munten!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 23: Nog een cars traktatie, maar je eigen sleutelbos! Je kunt hier altijd nog een persoonlijke boodschap aan hangen.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 24: Een Minions traktatie, makkelijk te maken met een closetrol en je kunt erin stoppen wat je wilt!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 25: Hoe geweldig blijven Bert en Urnie? Deze traktatie is zo leuk en nog gezond ook!

Gezonde tot ongezonde traktatie, van makkelijk te maken tot wat moeilijker. Wij hopen je hierbij genoeg inspiratie te hebben gegeven voor het maken van een geweldige kindertraktatie! Succes!

Meer Traktatie Materiaal nodig?? Check hier voor Uitdeelzakjes en mini cadeautjes

Meer leuke en interessante MamaWeetjes? Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!