School traktatie maken: de 25 leukste ideeën

36
47543

Heb jij ideeën voor een leuke school traktatie? Of heb je wellicht wat inspiratie nodig? Hierbij de 25 leukste ideeën voor het maken van een school traktatie!

Traktatie maken: 25 leuke ideeën


Traktatie 1: Angry birds mini babybel kaasje. Een gezonde snack en eenvoudig te maken!Traktatie 1: Angry birds mini babybel kaasje. Een gezonde snack en eenvoudig te maken!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 2: Een Ninja Turtle appel, gezond en stoer!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 3: Een patatje met, maar dan een cakeje met slagroom en jam, heerlijk smullen!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 4: een lego brownie, hoe vrolijk ziet dit eruit?


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 5: Alles kun je uiteindelijk versieren tot een angry bird, zo ook deze lekkere stroopwafel


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 6: voor de piet piraat liefhebbers kun je een eierkoek versieren tot een vrolijke piraat


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!
Traktatie 7: speciaal voor de meisjes, een liga en lange vinger versierd met een schattig roze bloemetje. Hier wordt ieder meisje toch blij van?


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 8: mijn favoriete, koekiemonsterrrrr! Met een chocolate cookie in zijn mond, de lekkerste muffin die er is!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 9: Een lief schaapje, ideaal voor trakteren op de creche of peuterschool. Je kunt een yoghurt rijstwafel nemen of de rijstwafel besmeren met smeerkaas.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 10: Nog een Angry Bird voor de liefhebbers.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 11: Een gezonde en vrolijke traktatie, het fruitijsje! Lekker in de zomer.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 12: Een finding nemo manderijn, mijn zoontje is gek op Nemo en ik weet zeker dat hij zo blij zal zijn met een gezonde Nemo manderijn


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 13: voor de jongeren kindjes is Dikke Dik geweldig. Je kunt ook echt alles tussen Dikke Dik plakken, een doosje rozijntjes, een doosje smarties of een zakje chips.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 14: Een variant op het vorige schaap, deze is toch ook wel erg lief!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 15: een popcorn bak van Cars, hier maak je ieder jongetje blij mee!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 16: Een variant op de vorige, een Cars popcorn bak. Neem jouw zoontjes favourite figuur en stop deze vol met popcorn!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 18: nog een cookiemonster maar dan met ontbijtkoek en van papier.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 19: deze vind ik toch wel erg leuk. een wijze uil gevuld met popcorn


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 20: Nog een koekiemonster! Maar dan met eens troopwafel. je kunt natuurlijk ieder koekje nemen die je lekker vindt.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 21: Nog een paar uiltjes gemaakt van een closetrol en beplakt met vrolijke kleuren veren en vleugels. deze closetrol kun je vullen met lekkers.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 22: Een stoere piraten traktatie, in het zakje zit de schat, gouden chocolade munten!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 23: Nog een cars traktatie, maar je eigen sleutelbos! Je kunt hier altijd nog een persoonlijke boodschap aan hangen.


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 24: Een Minions traktatie, makkelijk te maken met een closetrol en je kunt erin stoppen wat je wilt!


check www.mamaweetjes.nl voor meer traktaties!Traktatie 25: Hoe geweldig blijven Bert en Urnie? Deze traktatie is zo leuk en nog gezond ook!

Gezonde tot ongezonde traktatie, van makkelijk te maken tot wat moeilijker. Wij hopen je hierbij genoeg inspiratie te hebben gegeven voor het maken van een geweldige kindertraktatie! Succes!

Meer Traktatie Materiaal nodig?? Check hier voor Uitdeelzakjes en mini cadeautjes

Meer leuke en interessante MamaWeetjes? Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest!

36 REACTIES

 1. goedemiddag,

  Ik ben via Pinterest op jullie site terecht gekomen.
  De traktatie met de eierkoek sprak ons erg aan maar kunnen deze niet vinden op uw site?
  Heeft u misschien een link naar de palmbomen?

  Ik hoor het graag.

  Vriendelijke groeten,
  Deanne

  • ik kan het plaatje met de palmbomen voor bij de traktatie met de eierkoeken niet vinden. Heeft u dit plaatje ook ergens staan, zodat het te downloaden/printen is.

 2. Goedenavond,

  De traktatie met Minions, (toiletrol), vind ik erg leuk.
  Maar waar heeft u de mooie afbeelding gevonden ?

  Mvg, Inge Hendrick

 3. Hoi!

  ik wil,net als mijn naamgenoot hierboven, graag weten waar ik de wikkel voor de Minions wc rol kan vinden/printen! Hoop dat jullie kunnen helpen 🙂
  groetjes Inge

 4. Hoi!

  ik wil de minions wc rol graag maken, super leuk!
  Weten jullie waar ik de wikkel kan vinden/printen?

  groetjes

 5. Hallo,

  Ik wil voor het afscheid van het kdv voor mijn dochter de uil gevuld met popcorn maken, maar wie kan mij vertellen waar ik de zakjes weg haal???

  Alvast bedankt

 6. Hallo,

  Ik wil graag de minion traktatie maken voor mijn zoontje. Kunt u mij vertellen waar ik de wikkel kan vinden van de minions?

  Groetjes Debra

 7. Goedemiddag

  ik zou ook graag de printjes willen voor de Minions traktatie!
  Heb je een link van de website waar deze te vinden zijn?

 8. Ook ik zou graag een link hebben om de Minion wc-rol wikkel te kunnen uitprinten.
  kan iemand mij daaraan helpen?
  Groet,
  Yolanda

 9. Hoi,
  Ik vraag me af hoe je papier vastmaakt op een rijstewafel (zoals bij de schapen)?

 10. hoi

  Waar kan ik de vensterzakjes van de uil kopen? Ben overal al geweest maar nergens te krijgen.

  Gr Simone

 11. Hallo,
  Weet iemand waar je de vensterzakjes voor de uil trakatie kan vinden? Ik kan ze echt nergens vinden.

  Groetjes, Carolien

 12. hallo,heeft u een voorbeeldblad waar ik de traktatie vd Minions(closetrolletjes) uit kan printen?
  Hartelijk Dank!
  Groetjes Anne

 13. Hallo,

  Ik vind de “ik peer hem” traktatie wel erg leuk.
  Maar waar halen jullie de ogen en mond vandaan? En hoe bevestig je het?

  Met vriendelijke groet,

  L. Lammerts

  • Even nieuwsgierig of u de traktatie nog heeft gemaakt en hoe u de ogen en mond bevestigd heeft. Ook ik vond deze traktatie erg leuk om te geven, als afscheid van het kdv.

 14. Ik zou graag willen weten hoe de wikkel van de angry bird is gemaakt met stroopwafel traktatie

 15. Corinda, ik heb dezelfde vraag eigenlijk. De melk koeken zijn volgens mij van de Albert Heijn, lange vingers zijn makkelijk, maar hoe maak je het aan elkaar vast en zijn de hartjes en de strikjes ook ergens te verkrijgen? Super super bedankt voor de reactie.
  Groet eva

 16. Ik vind traktatie 19 van het uiltje erg leuk. Ik ben benieuwd hoe u aan die papieren zakjes bent gekomen.

  Met vriendelijke groet,

  Judith

 17. Ik had er ook een gezien met ik peer hem naar de peuters
  maar die kraaloogjes welke zijn dat 10mm?? of groter ?

 18. Hallo,
  Ik zie dat ik niet de enige met deze vraag ben, maar ik zie ook even niet t antwoord.
  Ik vind de traktatie meisjes spiegeltje van liga koek en lange vinger erg leuk. Maar waar koop ik deze liga koek? Degene die ik vind zijn nl vierkant en niet ovaal.

  Ii hoor heel erg graag!

  Groetjes Maaike

 19. Hoi! Ook ik ben op zoek naar een voorbeeld! Ik vind nummer 13 erg leuk maar hoe kom ik aan een malletje? Ik hoor heel graag van je?

 20. Goedenavond,

  Ik zou graag de cars sleutelhanger willen maken,.waar kan ik de afbeeldingen vinden en heeft u ook een adres voor de sleutelhangers? En hoe ik deze het beste in elkaar kan zetten.

  Met vriendelijke groet,
  Britt Velberg

Comments are closed.