Vaderdag, de leukste knutsels en cadeaus

17445
vaderdag

Eigenlijk is het al iedere dag Vaderdag, en is het niet nodig om Vaderdag te vieren. Maar toch is het leuk als je kinderen natuurlijk wat leuks in elkaar knutselen. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, hebben we hier alvast wat inspiratie voor je! Ps, don’t worries, het is pas in Juni (in NL)! We hebben nog wel even de tijd!

Vaderdag: de creatiefste knutsels op een rij


vaderdag, vaderkrant

De Vaderdagskrant, hier kun je lieve en leuke dingen vertellen over je vader. Natuurlijk gepersonaliseerd met een leuke foto!


vaderdag fotografie hartje

Deze foto kwam ik tegen op Pinterest, gemaakt door een fotograaf maar volgens mij kun je dit zelf ook fabriceren voor de echte crea bea mama’s onder ons! Hoe tof is dit! Fotograferen, af laten drukken, inlijsten en aan papa geven. Hier kan hij alleen maar blij mee zijn!


vaderdag stropdas

Deze stropdassen maken ze vaak op school, een superleuke variatie op de macaroni ketting voor mama, en een stropdas voor papa. Natuurlijk moet papa de stropdas ook wel omdoen naar zijn werk!


vaderdag, ik ben ondersteboven van jou

Ik hou van Vaderdags cadeautjes die je nog langer kunt gebruiken of op de vensterbank kun zetten. Dit lijstje met foto is te leuk om niet te showen!


vaderdag, ik wil in jouw voeten treden

De voetsporen van papa moet je natuurlijk even maken met je eigen voeten, maar hoe schattig zijn deze kleine babyvoetjes! Zeker een leuk Vaderdagscadeautje als je nog een peutertje of baby hebt.


vaderdag, i love daddy

Het is leuk als je drie kinderen hebt om ze ieder een bord te laten vasthouden, of van 1 kind drie foto’s te maken. Sowieso kan dit toffe Vaderdagscadeau zo aan de muur!


vaderdag, kussen voor papa

Hier moet je even wat moeite voor doen, maar een kussenhoes laten bedrukken kan bij de meeste copyshops wel!


vaderdag, lieve papa aan boord

Pas op, lieve papa aan boord! Deze moet natuurlijk gebruikt worden en kun je in de auto hangen.


vaderdag, memobakje

Heeft papa een kantoorbaan? Dan is een memobakje voor op werk wellicht een leuk idee? En dan kun je er memootjes tussen stoppen met een lieve boodschap.


vaderdag, mijn vader is een spetter

Voor de kinderen die eigenlijk nog niet goed kunnen schilderen maar alleen maar kunnen spetteren: mijn papa is een spetter!


vaderdag, papa is een toffe peer

Of is je papa geen spetter maar eerder een toffe peer?


vaderdag papa is lief schilderij

Plak met tape de tekst af: papa is lief en laat hierna je kinderen het schilderij vol kliederen. Hierna haal je de tape er weer vanaf!


vaderdag parkeerschijf

Een parkeerschijf komt natuurlijk altijd goed van pas!


vaderdag, superlief gedichtje

Dit is denk ik mijn favoriet, hoe kan iemand zo een lief gedichtje schrijven? En hoe fotogeniek is deze baby? Iedere keer als ik een foto wil nemen van mijn zoontje dan loopt hij weg of zet hij zijn zure gezicht op.


vaderdag, ultieme ontspanning

Dit shirt is speciaal voor papa’s die willen uitslapen. Trek dit shirt aan, geef je kinderen een auto en ga lekker tukken.


vaderdag, een scheet van een vader

Mijn zoontje vond deze erg grappig, waarschijnlijk omdat er het woord ‘scheet’ en ‘drol’ in voorkomt. Sowieso een succes, voor vader en zoon!

Meer cadeautjes Inspiratie nodig voor Vaderdag?? Klik hier!

Meer leuke MamaWeetjes? Je kunt ons ook volgens op Pinterest of like ons op Facebook!