Gefeliciteerd! Het is een baby meisje!

2645

Het krijgen van een dochter is voor veel vrouwen een droom die uitkomt. Een mini-me die door het huis paradeert in haar roze jurkje, die opgroeit tot een vrouw waarmee je later kunt shoppen en kunt high thea-en. Het krijgen van een dochter is in vele opzichten zo anders dan het krijgen van een zoon. Hierbij 10 redenen waarom het krijgen van een meisje geweldig is!

10 redenen waarom het krijgen van een baby meisje geweldig is!

  1.  Bereid je voor op roze, roze, roze, roze, roze… Onder het mom: mooi roze is niet lelijk worden alle tinten roze verwerkt in kleding, speelgoed en accessoire.
  2. Een dochter is een mini-me van mama, zo leuk om jezelf terug te zien!
  3. Heeft een mening, over wat ze aan wil, wanneer ze het aan wil en hoe ze het wil combineren! Fijn, een vrouw met een eigen stijl. Vooral als ze in de winter een dun t-shirt aan wil met hello kitty en in de winter haar roze coltrui uit de kast pakt.
  4. Is supernetjes en geordend! Ruimt haar speelgoed op na gebruik en ieder speelgoedje heeft zijn eigen plekje, kistje of mandje. Fijn, vrouwelijke ordelijkheid!
  5. Ze wind papa om haar kleine vingertje, met de ‘alsjeblieft’‘please’ en ‘voor deze ene keer?????’. Papa trapt er helaas iedere keer weer in. Maar heel eerlijk, mannen manipuleren is natuurlijk wel een vrouwenvak.
  6. Een meisje kan zichzelf uren lang vermaken met kleuren, knutselen of met haar fornuisje spelen, rustig zittend aan tafel. Geen drukte, rust!
  7. Ze gaan sporten doen die jij vroeger of zelfs nu ook leuk vond om te doen! Zoals ballet of paardrijden, heerlijk! En dan de kleding die daarbij hoort, daar smelt je toch van!
  8. Verkleedfeestjes, prinsessenjurkjes, playbackshows, dansjes, you get it all als meisjes-moeder! Het leukste van alles is dat je elkaar kunt opmaken, met make-up en nagellak mag spelen en het haar in gekke coupes mag draperen.
  9. Het haar van een dochter is heilig, je mag nooit te hard borstelen, nooit te zacht, de ene keer wil ze een paardenstaart, dan los, dan weer speltjes. Wees voorbereid om meer haar accessoire in huis te hebben dan de kapper.
  10. Dochters gaan letterlijk hun moeder nadoen, boodschappen halen, knuffels instoppen in bedje, koekjes koken aan hun mini fornuisje! Je hoort jezelf letterlijk praten als zij tegen haar knuffels praat! Jouw dochter zal jou ook graag in de keuken helpen met bijvoorbeeld cake of taart maken, koekjes bakken.

Moeders van een dochter, geniet!