Mama Must have – Puckababy slaapzak

0
2840

De winter is in aantocht, het wordt kouder en je wilt dat je baby’tje er ’s nachts ook heerlijk warm en geborgen bij ligt. Maar wat is nu de perfecte oplossing? Ik vind dekentjes eng, hier kunnen ze onder stikken en mijn zoontjes huidige slaapzak biedt niet de warmte en geborgenheid die een baby nodig heeft.

De oplossing: Puckababy slaapzak!

Het klink misschien als slap verkoop verhaal maar als je één keer een puckababy slaapzak hebt geprobeerd dan wil je nooit meer anders. Het is een 4-seizoenen slaapzak. In de zomer haal je de gevoerde binnen zak en eventueel de mouwtjes eraf. In de winter doe je de voering erin en rits je de mouwtjes vast. Er zijn zelfs handschoentjes bijgeleverd! Tevens is de slaapzak in grootte te verstellen en daarom te gebruiken van 6 maanden tot 2,5 jaar. Het is wellicht een grote investering voor een slaapzak maar de kwaliteit van de slaapzak is echt top! En mijn zoontje slaapt er echt heeeeerlijk in. En zeg nou zelf, anders koop je 4 goedkope slaapzakken in 1 jaar, nu koop je 1 dure.

puckababy slaapzak

puckababy slaapzak

Voordelen Puckababy slaapzak:

  • Groeit mee, van 6 maanden tot 2 1/2 jaar
  • 4 seizoenen te gebruiken, van zomer, herfst, lente en winter
  • Echt makkelijk te gebruiken, binnenzak en mouwtjes makkelijk los te maken
  • Meerdere leuke hippe kleuren / patronen verkrijgbaar
  • Gemaakt van een superzachte teddy stofje
  • Kwalitatief! Stof blijft mooi en zacht, ook na het wassen en drogen
  • De slaapzak is iets krapper, waardoor je kindje een geborgen gevoel krijgt. Ze slapen hierdoor beter/vaster. Dit kan een nadeel zijn voor de wat ‘grotere kindjes’
  • In lengte verstelbaar door de knoopjes aan de onderkant.

puckababy slaapzak

Eigenlijk vind ik het enige nadeel de prijs, maar aan de andere kant maak ik mijzelf wijs dat ik anders voor ieder seizoen en leeftijd een andere slaapzak zou kopen. Voor mijn oudste kocht ik altijd slaapzakken van de HEMA (gemiddeld 25 euro) en heb ik er wel minimaal 8 nodig gehad! Een zomerslaapzak, winterslaapzak en iedere keer weer een grotere maat omdat hij eruit gegroeid was.

Ik denk dat ik een stuk goedkoper uit was geweest als ik toen al de Puckababy had ontdekt in plaats van 8 HEMA slaapzakken

Als ik het nu terug reken qua geld dan ben ik goedkoper uit door 1x een goede slaapzak te kopen in plaats van iedere keer weer een goedkopere waar ze uitgroeien of die te warm of te koud is. Ik vind de Puckababy echt ideaal en zou het iedere mama aanraden!

Meer leuke MamaWeetjes? Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest