28 handige items/gadgets voor mama

26078

Bij Mama Must haves hebben we al bepaalde items belicht die absoluut niet mogen ontbreken in een ‘mama uitzet’. Wij hebben nu een aantal items / gadgets die zijn zo handig, die wil je niet missen! Van kleine speenhouders tot co-sleeping kinderbedjes, wij hebben een shortlist gemaakt met de handigste uitvindingen voor moeders!

Handige items/gadgets voor mama


Handige trui in de winter voor mama en baby (in draagzak)1> Deze handige trui kun je over de draagzak heentrekken en zorgt ervoor dat jij en je kindje lekker warm blijven tijdens een heerlijke strandwandeling

 

 

 

 

 

 

 


Speen met handig hoesje2> Een speen in een tas wordt smerig en er blijven pluisjes aan plakken. Zelf stopte ik de speen altijd in een speenhoesje, maar bij deze speen is die al geintegreerd, hoe handig is dat?

 

 

 

 

 

 


Spiegel in de auto waardoor je je baby altijd in de gaten kan houden
3> Door deze spiegel, genaamd Britax back seat mirror, kun je jouw baby goed in de gaten houden in de auto. Na tien keer verdraaien met mijn nek en bijna ongelukken veroorzaken ben ik toch maar overgestapt op dit handige autospiegeltje.

 

 

 

 


Binxy Baby Shopping Cart Hammock4> Wanneer jouw baby nog te klein is om in het kinderstoeltje van de supermarkt te zitten, is dit ‘hangmatje’ wellicht een optie. Dit handige gadget heet Binxy Baby shopping Card Hammock en ik ben deze alleen nog maar in Amerika tegen gekomen, wel te bestellen via bijvoorbeeld Amazone.

 

 

 

 

 


SipSnap 5> De SipSnap kun je over iedere beker schuiven en voorkomt druipen en knoeien. Fijn als jouw peuter nog niet zo goed uit een beker kan drinken en je op visite gaat bij vrienden met wel erg duur tapijt.

 

 

 

 

 

 


Handig potje voor peuter jongetj3es6> Hoe fijn is het als jouw zoontje als een ‘echte man’ kan leren plassen zonder op een krukje te hoeven klimmen en over de pot heen te plassen?

 

 

 

 

 

 

 


Tiny Love 3 in 1 Rocker Napper7> Deze handige wipper heet: Tiny Love Rocker Napper en is binnen een paar tellen om te toveren tot een baby bedje. Tevens komen er uit dit kinderstoeltje ook nog leuke kinderliedjes.

 

 

 

 

 

 


Hugaboo baby seat8> Als jouw baby nog niet goed kan zitten dan is deze Hugaboo baby seat wellicht een uitkomst. Je baby kan dan heerlijk rechtop zitten en de wereld om zich heen verkennen!

 

 

 

 

 

 


Baby beanbag9> De Sit & Joy Snoozy is een zitzak die speciaal ontwikkeld is voor je baby. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat jouw baby goed in de zitzak past, de zitzak volgt de contouren van het lichaam van jouw baby zodat die altijd een perfecte houding aanneemt.

 

 

 

 

 

 


Baby hapjes maken10> Mijn hele vriezer lag altijd helemaal vol met bakjes en ijsklontbakjes gevuld met babyvoeding die mijn moeder voor mij maakte. Nooit greep ik mis en mijn zoontje had zelfgemaakte, gezonde en gevarieerde groentjes.

 

 

 

 

 

 


Speen clipper11> Deze is zelf makkelijk te maken met een zuignap en een lint. Het is weinig moeite om het in elkaar te zetten en je hoeft nooit meer een drinkbeker van de grond te ruimen!

 

 

 

 

 

 


Delta Baby Travel Bag and Carrycot12> Voor de bezige moeder is dit zo een handig item! Mocht je kindje moe worden en geen bedje bij de hand? Geen paniek, binnen een paar tellen bouw je jouw luiertas om tot een comfortabel bedje voor jouw kindje. Handig voor vakanties en andere uitjes.

 

 

 

 

 


Elephant pillow13> Dit is een ideaal babyshower cadeau, een fijn olifanten  kussen waar je kindje zich heerlijk geborgen in voelt.

 

 

 

 

 

 

 


Slab hanger14> Plak een handdoekhanger met tweezijdig plakband op de achterkant en voila, dan heb je een slabhanger. Nooit meer zoeken naar een schone slab!

 

 

 

 

 

 

 


15> PeaPod Plus Baby Travel Bed Dit handige tentje nam ik altijd mee naar het strand, makkelijk klein op te vouwen, beschermt tegen UV straling en je baby kan hierin spelen en slapen! Ik vond het altijd fijn dat mijn zoontje een plekje had uit de zon, uit de wind waarin hij heerlijk met zijn speelgoed kon spelen zonder helemaal zanderig te worden.

 

 

 

 

 


Articulate Gallery, wissellijsten16> Zo doe je de ‘kunst’van je kind eer aan, plaats ze in een mooie wissellijst! Deze lijsten zijn speciaal gemaakt voor kindertekenen, er kunnen zelfs dikkere (3D)knutsels in. De tekeningen kun je er makkelijk in en uit schuiven. Deze wissellijsten van Articulate Gallery heb je in verschillende formaten, ik heb zelf de 4x A4 aan mijn muur hangen, waar plaats is voor 4 tekeningen. Trost als een pauw komt mijn zoontje uit school met een tekening die hij dan zelf in de lijst mag doen.

 

 

 


Baby Delight Snuggle Nest Surround17> Wil je samen slapen met je kind? Dan is deze co-sleeper wellicht een optie. Samen slapen met je baby is de meest natuurlijke manier van slapen maar zorg dat dit ten alle tijden veilig gebeurd. Met dit baby nestje kan jouw baby heerlijk veilig tussen jullie in slapen.

 

 

 

 

 


FlyeBaby18> Ga je binnenkort op een vliegvakantie met je baby? Dan is wellicht de Flye Baby handig. Je baby kan comfortabel eten, drinken en slapen, het maakt iedere vliegreis makkelijker!

 

 

 

 

 

 


Handig slabbetje19> Dit handige slabbetje is voor de knoeiende kinderen! Mijn zoontje zat altijd helemaal onder en dit schort was echt een uitkomst!

 

 

 

 

 

 

 


Handig slabbetje20> Dit is voor kinderen die iets minder knoeien, dit slabbetje vangt alle etensresten op. Normaal gesproken valt het overal tussen de kinderstoel en voor je het weet hebben ze niet alleen vieze mouwen, maar ook een tomatensaus vlek op hun broek die er niet meer uitgaat.

 

 

 

 

 


handvat voor kleuter21> Heb je twee kinderen waarvan 1 een lopertje en de ander een baby? Dan is dit ‘handvat’ wellicht handig. Jouw lopertje zal zich betrokken voelen, zal niet overal heen rennen (de weg op etc) en je weet dat hij ook niet onder de wielen van de kinderwagen komt. Dit handvat is zelf te maken met een lint en een handvat die je aan de kinderwagen bindt.

 

 

 

 

 


Speelgoed/lego zak van Play&Go22> Troep/speelgoed opruimen binnen een minuut? Met Play&Go speelzak/opbergzak wordt dit realiteit.

 

 

 

 

 

 

 


Handig slabbetje23> Nog 1 handig slabbetje voor baby’s, de Binky bib vangt kwijl op en houdt de speen tegelijk vast.

 

 

 

 

 

 

 


anti lek bakje voor ijsjes24> De handigste items zijn vaak het simpelst en goedkoopst: een lekbakje voor ijsjes gemaakt van een cupcake vormpjes.

 

 

 

 

 

 

 


Anti-val zuignappen voor bestek25> Nooit meer bestekjes van de grond rapen? Superhandig voor ouders met huisdieren.

 

 

 

 

 

 

 


Backseat Car Organizer Lite26> Ga je op een autovakantie? Dan kun je absoluut niet zonder deze achterbank organizer, ruimte voor eten, drinken en spelen.

 

 

 

 

 

 

 


Kraan verlengstuk27> Nog iets om te knutselen! Komt jouw kindje ook niet bij het water uit de kraan? Maak een makkelijk verlengstuk met een lege shampoofles.

 

 

 

 

 

 

 


Co-sleeper ledikant28> Nog een bedje om samen te slapen met je kindje, dit bednestje is ideaal om vast te klikken aan je bed