Leukste cadeaus voor een eerste verjaardag!

3133
eerste verjaardagscadeau

Iedere verjaardag is speciaal, maar een eerste verjaardag is altijd extra speciaal. Veel moeders maken er een hele happening van, een uitnodiging met een cakesmash, ballonnen met naam, een op maat gemaakte taart en nog veel meer. Dan is het natuurlijk ook de bedoeling dat je met een weldoordacht en mooi cadeau aankomt. Zelf vind ik het altijd erg moeilijk, vaak hebben de kindjes al zoveel speelgoed! En om nu met het zoveelste Zoef Zoef Koetje aan te komen? (ps, evengoed erg leuk hoor, mijn zoontje is er erg gek op!!) Mijn vriendinnen hebben geld bij elkaar gelegd en 1 groot cadeau gekocht, wat natuurlijk superleuk is!

Breek jij je hoofd ook over wat je moet kopen voor de eerste verjaardag en wil je iets speciaals? Dan hebben we hier een paar leuke cadeautips!


retro aeroplane loopwagen verjaardagscadeau

Deze vette retro vliegtuig Loopwagen heeft mijn zoontje van mijn vriendinnen gehad voor zijn eerste verjaardag. Hij is er gek op! Zelfs zijn oudste broer van zeven speelt er nog mee! (76 euro bij bol.com). Echt een topcadeau van topvriendinnen!


Mijn zoontje heeft van ons een loopfiets gehad van Bandits en Angels. Deze houten loopfiets is in vier verschillende standen te verzetten (als driewieler t/m tweewieler) waardoor hij er extra lang plezier van heeft. Dit is wellicht ook een leuke cadeau suggestie als je een gezamenlijk potje maakt en met een mooi gezamenlijk item aan wilt komen! Voor meisjes en voor jongetjes erg leuk! Tevens blijkt dat kindjes die een loopfiets hebben gehad straks sneller leren fietsen! Een win-win situatie natuurlijk! (65 euro bij bol.com)


Nijntje geluidenboek verjaardagscadeauHeb je niemand om mee samen te doen maar wil je toch een superleuk (betaalbaar) verjaardagscadeautje kopen? Het muziekboekje van Nijntje is echt GEWELDIG!! En ik overdrijf niet! Als ik dit boekje pak dan staat mijn zoontje van 1 al te billenschudden in de kamer van plezier! 1 muziekje is zijn favoriet en dat is het standaard Nijntje liedje, deze wordt 10x per uur afgespeeld. Tevens als Nijntje naar bedje toegaat en je het slaapliedje hoort, dan komt hij lief tegen mij aanliggen. Dit is het boekje waarmee wij opstaan bij het ontbijt en waarmee wij naar bed toe gaan. Nijntje is tijdloos, wie is nou niet opgegroeid met Nijntje? Dank je wel lieve Oma, voor dit geweldige cadeau!


Nog een verjaardagscadeautje voor een vriendelijk budget. Ik ben altijd fan van speelgoed wat goed is voor de ontwikkeling van een kind en tevens iets wat leuk is om mee te spelen. Vandaar deze twee cadeautjes die iedere dag bij ons thuis wel gebruikt worden: de houten puzzel en de trekschilpad waar je vormpjes in gaatjes moet stoppen. Ze leren hierbij welk vormje in welk gaatje hoort en dit is goed voor de ontwikkeling van het kindje. De Trekschilpad is bij de Lidl te koop voor 10 euro en de puzzel bij bol.com voor 10 euro.


om toy loop duwwagen cadeautipDeze leuke houten loop/duwen wagen met figuurtjes is echt perfect als kindjes nog niet helemaal los kunnen lopen maar wel willen lopen. Ze kunnen erachter lopen. Door het gewicht van de houten blokkenwagen zal je kindje niet alle kanten uitgaan. Ook weer een item die goed is voor de ontwikkeling voor je kindje en tevens erg leuk! Er zitten ook weer vormpjes in waar ze figuurtjes doorheen kunnen duwen, dit zal zorgen voor uren speelplezier! (57 euro bij bol.com)


 Heb jij zelf een cadeautip die niet in dit lijstje mag ontbreken? Stuur even een berichtje zodat wij andere mama’s op de hoogte kunnen brengen!