Mama Must have: Babynest

3145
voksi babynest

Voor iedere moeder is Spé, deze mama must have mag je niet missen: het Babynest.

Je hebt hem vast al meerdere keren voorbij zien komen en geloof mij, deze baby hit uit Zweden mag ook jij niet missen en zal jouw leven zo veel makkelijker maken! Ik had gewild dat ze dit babynest hadden gehad toen mijn oudste, nu 7 jaar, een baby was, wat een uitkomst!

Baby’s willen zich graag geborgen voelen tijdens het slapen. 9 maanden lang hebben ze zich geborgen gevoeld in de baarmoeder van mama en ‘los’ in de box liggen of in bedje dat voelt vaak niet fijn aan. Tevens voorkomt het babynest dat ze uit bed kunnen rollen of dat je op ze rolt tijdens het ‘samen slapen’.

babynest

Voordelen Babynest:

  1. Jouw pasgeboren baby voelt zich geborgen in zo een fijn babynestje door de ronde pasvorm
  2. Het babynest is makkelijk mee te nemen en je hebt overal dus een plekje voor je baby om in te slapen
  3. Je kunt het babynest in de box neerleggen, op de bank, in je bed en overal en voorkomt dat je baby ergens vanaf kan rollen
  4. Je kunt de baby in het babynest in je bed leggen, zo kun je toch samen veilig slapen

Dit warme en zachte babynestje geeft de baby overal waar je bent een veilig en geborgen gevoel. Ook handig om mee te nemen wanneer je op visite gaat, je creëert binnen enkele seconden een bedje waar de baby heerlijk in kan liggen of slapen. Je kunt het nestje ook gebruiken in de kinderwagen of naast papa en mama in bed. Het formaat is gemakkelijk aan te passen door middel van het riempje. Door de opstaande randen valt of rolt de baby niet zomaar uit het nestje.

Meer handige en leuke mama must haves in je timeline? Like ons op Facebook, volg ons op instagram of Pinterest!