Het leukste buitenspeelgoed voor in de zomer!

2189
buitenspeelgoed

Ruik jij de lente ook al? De dagen worden langer, de lentezon schijnt op mijn gezicht en je voelt dat de wind zijn ijzige kou kwijt is geraakt. Wat heerlijk dat de zomer in aantocht is. Mensen komen als konijntjes uit hun holletjes om weer van het weer te genieten, het zwermt van de fietsers, wandelaars en andere mensen die van het weer genieten!

Mijn zoontjes zijn echte buitenkinderen. De winter duurt altijd net te lang voor mijn stuiterballetjes die liever rond rennen op het schoolplein dan binnen een boekje lezen. Ik ga over twee weken verhuizen en krijg dan een (achtertuin) tuin! Weliswaar geen grote mega achtertuin, maar alles is beter dan de mini voortuin die ik nu heb, die iedere zomer volgebouwd staat met speelgoed en zwembadjes. Ik heb mijn oudste beloofd dat als we verhuisd zijn dat we ook een toffe speelhoek voor hem inrichten. Tevens wil ik ook voor mijn jongste zoontje een fijn speelplekje creëren. Ik ben al aan het googlen en pinteresten geslagen wat het ultieme buitenspeelgoed is voor de kids en waar ze oneindig speelplezier van gaan hebben. Hierbij de shortlist die ik heb samengesteld!

Het ultieme buitenspeelgoed


 

speeltoestelDit speelhuisje is eigenlijk te groot voor onze tuin. Toch lijkt het mij supergaaf om zoiets in een tuin te hebben, wellicht een kleinere versie ervan.

 

 


buitenspeelgoed watertafel buitenspeelgoed watertafel Mijn oudste zoontje heeft iedere zomer in de voortuin gespeeld met de Piraten watertafel. Het liefst met een hele hoop zeepsop erin zodat het lekker schuimt en en een emmer om zijn waterpistool te vullen. Deze watertafel mag natuurlijk niet missen in mijn toekomstige achtertuin, waar mijn jongste dan gaat genieten van een watertafel.


octopus waterpret Deze rakker sluit je aan de op de tuinslang. Door de druk gaan de armen bewegen en komt er water uit. Superleuk met warm weer voor lekker waterpret!

 

 


Intex speelzwembad DINOLAND Intex Kasteel

Intex paddenstoel

Voor als je eens wat anders wilt dan zo een standaard zwembadje, dan neem je een Intex Speelzwembad. Je hebt ze in alle vormen en maten! Met spuiten, met ringen die ze moeten gooien, met glijbaan en met een glijbaan waar je ballen vanaf kunt laten rollen. Deze speelzwembaden zijn ultiem speelgenot voor de kinderen en vind ik eigenlijk helemaal niet zo duur voor wat je ervoor krijgt (rond de 12 a 30 a 45 euro).

 

 

 


waterbalonvullerDeze water ballon vuller is ideaal als je kindje lekker in de tuin aan het kliederen is met water. Ik zorg na afloop altijd dat ze de ballonnetjes wel opruimen! Maar heerlijk het gespetter met water en het gegil als er een ballon net weer eens op het verkeerde moment ontploft!

 

 

 

 

 

 


waterpistool Een waterpistool mag natuurlijk niet ontbreken in het buitenspeelgoed. Of het nu een Nerf pistool is of een merkloos ding, het zorgt voor urenlang speelplezier!

 

 


johndeertractor speelgoed Deze tractor is geniaal voor jongetjes, maar hebben ze ook in het roze voor meisjes! Ik weet dat ik vroeger als klein meisje ook zo graag een tractor wilde maar van mijn moeder kreeg ik poppen. Mijn oudste heeft deze gekregen toen hij 2 was, en nu 5 jaar later speelt mijn jongste ermee van 1 1/2!


kinder skate Deze skates zijn er voor jongetjes en voor meisjes! En zijn zelfs verstelbaar in drie maten, ze groeien er dus niet in 1 seizoen uit en meerdere jaren te gebruiken. Ideaal voor kinderen met veel energie om heerlijk een rondje te gaan skaten!

 

 

 

 

 


En bij Lobbes, een webshop, vindt je superleuk buitenspeelgoed zoals Loopklossen, ringwerpen, vliegers, een netschommel, stoepkrijt en vele andere leuke items! Sowieso wel een kijkje waard!

 

Wil je meer leuke MamaWeetjes? Like ons dan op Facebook op volg ons op Pinterest!