Must Haves voor mama’s: de Sleep Sheep voor het slapen gaan

2316

Sommige producten daarover ben je zo tevreden, dat je ze wilt delen met de wereld! Nou dit is er één! Mijn zoontje Benjamin heeft altijd moeite gehad om in slaap te komen, we hebben echt alles al geprobeerd. Toen attendeerde mijn vriendin me op een geluidsmachine die de hartslag van een moeder na kon doen, want dit horen ze in de baarmoeder 9 maanden lang. Het geluid van de hartslag zou rustgevend werken. Ik ben het internet opgedoken en uiteindelijk bij de Sleep Sheep van Cloud B uitgekomen.

Must have voor het slapen gaan: De Sleep Sheep van Cloud B

sleepsheep3Dit lieve zachte schaapje kan vier mooie geluidjes maken zoals mama’s hartslag, frisse regenbuien, oceaan golven en walvisliedjes. Het schaapje heeft een speciale sensor die reageert als de baby geluid maakt, dan start het schaapje met het maken van rustgevende geluiden om je baby te kalmeren. Mijn zoontje sliep hierdoor eindelijk nachten door, een uitkomst! Wat ik ervaren heb, is dat baby’s niet van stilte houden, en juist zachte geluiden om hun heen willen horen.

Turtle nachtlampje

Tranquil turle aqua cloud bZelf heb ik de Sleep Sheep gekocht van Cloud B, maar ze verkopen ook andere lieve knuffels zoals een Tranquil turle aqua, oftewel een Turtle nachtlampje. Deze turtle knuffel projecteert prachtige onderwaterbeelden op het plafon en speelt  rustgevende oceaan geluiden af. Dit zou heel goed helpen bij kinderen met ADHD of bepaalde vormen van autisme. Ik zou het voor mijn zoontje kopen omdat het echt een supermooie en rustgevende knuffel is.

Twinkling Firefly Frog

frog nachtlampjeZe hebben de Sleep Sheep ook in de vorm van een uil, mocht je dit leuker vinden dan een schaapje. Mijn persoonlijke favoriete is de kikker met betoverende lampjes, oftewel Twinkling Firefly Frog, deze is speciaal ontwikkeld voor kindjes die bang zijn in het donker. Deze kikken heeft allemaal vuurvliegjes in zijn buik die langzaam doven en weer branden. Tevens kan de kikken slaapliedjes afspelen en betoverend kwaken. Ik denk dat bij de producten van Cloud B er wel voor ieder wat wils is! Sowieso wel een kijkje waard!