Must Haves voor mama’s: de Bolderkar

3881

Mijn Bolderkar heb ik cadeau gekregen en nu kan ik niet meer zonder. Mijn vriend verklaarde me voor gek dat ik van het verjaardagsgeld een bolderkar uitzocht, hij dacht dat het ding stof zou happen in de schuur en nooit gebruikt zou worden. Het tegendeel is bewezen: de buggy en kinderwagen hebben we definitief opgeruimd en naar zolder verplaatst en heeft plaatst gemaakt voor de ultralichte, opvouwbare, makkelijk wendbare en ruime bolderkar. Mijn vriendje De Bolderkar gaat overal mee naartoe!

Voordelen van De Bolderkar

Woon je op loopafstand van de supermarkt? Ga je wel eens naar het strand?  Geen zin meer om met zware tassen te zeulen? Deze handige jongen biedt de oplossing!

Mijn zoontje zit in bolderkar te spelen als hij geen zin meer heeft om te lopen, wat bij peuters toch net iets te vaak voorkomt, samen met drie volle boodschappen tassen en zijn loopfiets die hij zo nodig mee moest op de heenweg. De bolderkar is superlicht, makkelijk bestuurbaar en makkelijk opvouwbaar en uitvouwbaar, wat toch echt heel belangrijk is voor de stuntelende moeders onder ons.

Doordat deze bolderkar opvouwbaar is hoef je niet een hele schuur leeg te ruimen om ruimte te maken maar kun je hem in de smalste ruimtes kwijt.

Zelf neem ik de bolderkar overal mee naartoe, naar de supermarkt, naar het strand, in de trein, in de auto, naar het park, met de honden wandelen en ga zo verder. Het maakt het leven zo veel makkelijker als je kinderen en tassen te slepen hebt, de bolderwagen doet het voor je!

Check hier de Bolderwagen!