Must Haves voor mama’s: De Bumbo!

1451

Ben jij de eerste moeder in je vriendinnen groep? Dan heb je het waarschijnlijk wat moeilijker dan de moeders met andere moeders in hun vriendinnen groep. Je mist alle tips en tricks van ervaren mama’s en vooral de ‘ik pas wel even op de kids als jij boodschappen haalt’ daar zijn jouw vriendinnen waarschijnlijk niet voor te porren gezien ze nog nooit een volle poepluier gezien hebben.

Babyuitzet

Je mist waarschijnlijk ook cruciale informatie: de mama must haves die geen enkele just to be mummy niet mag hebben. Items die beslist niet mogen ontbreken in jouw baby uitzet, in de collectie van flessen, spenen t/m de nieuwste babyphones. Als je vriendinnen vragen waar jouw geld blijft, dat gaat allemaal op aan deze spullen.

De Bumbo

Een van de items die niet mag ontbreken in jouw kinderuitzet is toch wel de Bumbo. Jouw baby wil niet langer in de box liggen en het afhankelijke babietje zijn maar wil rondkijken, dingen grijpen en dingen zien.

Het liefst wil jouw lieve baby rechtop zitten en van de wereld om zich heen genieten terwijl hij nog steeds dat hulpeloze babietje is dat als een zoutzakje omvalt als je niet oplet.

Daarom is de Bumbo perfect, een stoeltje waar je je baby in plaatst zodat ie lekker kan zitten terwijl hij of zij nog niet zelfstandig kan zitten. Laat je baby er niet uren in zitten want dit is veel te vermoeiend. Geef je baby in de Bumbo zijn of haar fruithapje, zet de Bumbo midden in de kamer met al zijn of haar speeltjes en grijp dingen om zich heen en laat je baby genieten terwijl je erbij zit en goed oplet hoe je baby zich ontwikkelt. De Bumbo is een zacht stoeltje voor op de grond waarin de baby goed vast zit. Bij het stoeltje kan ook met een bijpassend speeltafeltje besteld worden. Bumbo zelf geeft aan dat het stoeltje geschikt is voor baby’s vanaf drie maanden, zodra het kindje het hoofdje recht kan houden. Wij raden aan om toch wel even te wachten tot minimaal vier maanden en niet te lang jonge kindjes in het stoeltje te houden gezien dit erg vermoeiend kan zijn. Wel is rechtop zitten, om zich heen kunnen kijken en dingen kunnen grijpen goed voor de ontwikkeling van het kind. Dit vrolijke stoeltje is iedere vele leuke kleuren te koop, check hier de verschillende stoeltjes!