Must Haves voor mama’s: de hippiechick heupdrager

2797

Na een bezoekje aan de negenmaandenbeurs kom ik weer vol ideeën thuis. Wat een handige dingen verzinnen ze toch om jouw leven als moeder makkelijker te maken! Sommige items zijn zo handig, ik kan me geen leven zonder meer voorstellen. Op de negenmaandenbeurs ben ik 1 item tegengekomen, die heb ik meteen gekocht: de Hippiechick heupdrager!

De Hippiechick heupdrager

hippiechick heupdragerIedere moeder kent de standaard draagdoeken en draagzakken. Ik heb er zelf ook nog een paar in de kast liggen. De reden dat mijn draagzak in de kast ligt, is omdat mijn zoontje er na 2 jaar uit groeide, mijn draagzak was tot een bepaald aantal kilo en een maximale leeftijd. Toen mijn zoontje 2 jaar was wilde hij ook nog worden getild maar hij paste allang al niet meer in zijn draagzak. De Hippychick heupdrager is hierbij een uitkomst! Ik heb de Hippychick uitgeprobeerd met mijn zoontje van vier en hij past er zelfs nog op! De Hippychick is een soort riem met een ingebouwd zitje. Je kunt je kindje (vanaf een half jaar) op dit zitje plaatsen en fijn tegen je aan houden. Het is een hele natuurlijke manier van tillen en doordat het gewicht verdeeld wordt is het ook nog eens ergonomisch verantwoord, je gaat niet naar 1 kant hangen wat ik normaal gesproken wel doe wanneer ik mijn zoontje til zonder de Hippiechick.

Gebruik van de Hippiechick

De Hippychick kun je zowat op ieder moment gebruiken: even naar het strand waar een buggy toch echt niet handig is door het mulle zand of als je even met de fiets ergens heen bent en je daarom geen buggy mee hebt. Mijn zoontje werd sowieso liever getild dan dat hij in de buggy zat, de buggy werd gebombardeerd tot tassendragen en boodschappenwagen. De Hippiechick is bedoeld voor kindjes tussen de 6 maanden en 3 jaar maar mijn zoontje van vier past er ook nog makkelijk op. Voor kleine stukjes dragen tot lange strandwandelingen, je kunt de Hippiechick makkelijk en snel om en af doen en je kindje er makkelijk op en af tillen. Ik had altijd ruzie met mijn draagzak en hoe deze precies bevestigd moest worden en hoe mijn zoontje er in moest zitten, bij de Hippiechick heb ik totaal geen gebruiksaanwijzing nodig. Ik ben in ieder geval verkocht en ik hoop jullie ook binnenkort!