Must Haves voor mama’s: het ideale traphekje, de Kiddyguard

2909

Je wilt voor je kleintje het aller, allerbeste. Als het om veiligheid aankomt, is niks goed genoeg. Veiligheid boven alles, deurstoppers, vergrendelingen op je keukenkastjes, hoekafronders, plakkers op je stekkerdozen zodat je kleine er niet met zijn kleine vingertjes in kan peuteren en natuurlijk hoort een top traphekje hier ook bij. Zelf heb ik drie traphekjes versleten voordat ik bij het ideale traphekje uitkwam: de Kiddyguard, het eerste traphekje dat ik niet vloekend de deur uit heb gegooid.

Het ideale traphekje: de Kiddyguard

Ken je die situaties, kind op je arm, slaperkamer deur open, traphekje half open en jezelf dan nog manoeuvreren richting de trap? Onhandig grote traphekjes die veel ruimte innemen door hun draairichting en je iets te kleine gang boven. Of je hebt een traphekje gekocht en komt er thuis achter dat je gang te breed is om het traphekje te monteren? Veel traphekjes zijn groot en onhandig of niet op iedere trapopgang te monteren maar de kidduguard is oprolbaar en 130 cm breed met meerdere montage systemen en daardoor zowat op iedere trapopgang te monteren!

De meeste traphekjes vind ik foeilelijk en ze zijn altijd zichtbaar. Tevens heeft mijn zoontje uitgevonden hoe de traphekjes open gemaakt worden. De kiddyguard is oprolbaar en daardoor als het open staat zie je er niks van. Het heeft een kinderproof sluiting en als het traphekje open wordt gemaakt dan maakt het een ratelend geluid, waardoor je onmiddellijk weet dat deze open gaat. Echt een uitkomt voor kleine appartementen, mensen die op een strak interieur gesteld zijn, of mensen die net zoals ik veiligheid boven alles stellen. Lees op Kiddyguard verder over de voordelen van dit product!