Must Haves voor mama’s: de Medisana baby monitor

1418
Je bent net mama geworden en wilt je kindje het liefst zo dicht bij je houden, in de gaten houden, kijken of ie nog ademt, of de dekens niet over de baby heen liggen en of zijn speen er nog in zit. Toen ik net mama werd, liep ik iedere tien minuten naarboven om aan zijn bedje te kijken of alles oke was of gewoon om even naar dat kleine wondertje te kijken. Toen zag ik bij mijn vriendin een babyphone met beeldscherm: een babymonitor! Wat een uitvinding! Constant naar je kindje kunnen kijken als je beneden aan het koken of aan het werk bent. Zij had 1 van de eerste baby monitors, nu is de markt bezaaid met de diverse babymonitors met verschillende prijzen en kwaliteit verhoudingen.

Wij hebben de ultieme baby monitor voor je uitgekozen. Prijstechnisch is dit 1 van de voordeligste en deze babymonitor kan nog iets extra's! Nieuwsgierig geworden?

De Medisana Babymonitor

 

medisana

Deze Medisana Baby monitor hebben wij uitgekozen omdat deze monitor iets extra’s kan! Normaal gesproken zit je aan het bereik van een monitor vast: om en nabij huis. Deze camera koppel je aan je ipod, ipad of laptop en je kunt any time, any where naar je baby kijken! Dit is veel meer dan een baby monitor! Stel je voor: je bent aan het werk maar je wilt toch even naar je kindje kijken terwijl oma oppast thuis, dan check je gewoon even je telefoon! Je zit niet meer gebonden aan het bereik maar deze gaat via 3G en wifi en je hebt bereik over het hele internet. Een echte aanrader op baby monitor gebied zeggen wij! Installeer de app en geniet van je kindje terwijl deze thuis lekker in zijn bedje slaapt.