Zwangerschapsmode: do’s en don’ts!

Je kunt er nog steeds sexy en aantrekkelijk uitzien tijdens je zwangerschap, ook al voel je je wellicht anders. Jouw man vind waarschijnlijk dat je er geweldig uitziet, en geloof hem nu maar, je ziet er geweldig uit! Je bent zwanger, je draagt een kindje en onbewust straal je! Geniet van deze periode van het is over voordat je het weet, en geloof me, dat zul je het toch wel een beetje missen. 1 tip: omarm je buik, omarm je vormen en accentueer ze, verberg ze niet! Veel vrouwen zijn geneigd hun mooie ronde buik te verhullen onder een wijd vallende soepjurk, een absolute don't! Hierbij een paar do's en don'ts die jou de zwangerschap door kunnen helpen!

Zwangerschapsmode

Hierbij de meest gemaakte fouten in zwangerschapsmode.

  • Verhullen van je buik onder een wijd vallende soepjurk, billen, borstel en benen mogen best benadruk worden in een mooi stretch jurkje!
  • De witte legging blijft een abolute don’t, we zullen het dan nog maar een x benadrukken.
  • Te sexy en overcompenseren: Kim Kardashian praktijken, met een kort topje en een blote buik lopen. Dit is NIET sexy! Een beetje decolete kan nooit kwaad nu ze een paar cupmaatjes gegroeid zijn, maar een blote buik is echt een absolute don’t

De Do’s in zwangerschapsmode:

  • Koop een buikband en leg de nadruk op je groeiende buik, zo zien mensen ook dat je zwanger bent ook al is het een net beginnend buikje. Dit haalt de vermoedens weg en wellicht rare vragen zoals ben je aangekomen
  • Koop vanaf moment 1 positiekleding. Dit zit lekkerder en voorkomt het rollade effect. vrouwen lopen vaak te lang door in hun huidige kleding, Je doet ook langer met positiekleding als je het eerder aanschaft. Tevens ben je na de bevalling ook nog niet meteen alle kilo’s kwijt en verval je vaak ook nog in je positiekleding, je hebt er meer lol van dan je van te voren had verwacht.
  • Koop zwangerschaps lingerie en voel je sexy! Tevens geeft zwangerschapslingerie je meer steun.

Met andere woorden: ga nu shoppen en maak jezelf mooi! Hier de hipste en leukste webshop. Trends, daar kunnen zwangere vrouwen heus wel in meegaan! Sexy, dat zijn ze zeker. Bestel nu via gratisweetjes.nl en maak kans op een gratis en exclusieve  9 maanden fotoshoot.

Neuf Mois Belle 468x60